A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség Elnöksége  a 102/ 2020. IV.10. Kormányrendelet és a 4/2020.06.05. sz. elnökségi határozat szerint)

2020. szeptember 09-én, (szerdán) 10:00 órai

kezdettel összehívja közgyűlését, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A közgyűlés helye: Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség földszinti kisterme,
Kecskemét, Katona J. tér 18.

Napirend:
1./ A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség Elnökségének beszámolója a 2019. évben végzett munkájáról (írásos tájékoztató mellékelve)
2./ A 2019. évi egyszerűsített éves beszámoló jóváhagyása (írásos anyag mellékelve)
3./ A 2020. évi terv jóváhagyása (írásos anyag mellékelve)
Az 1-3 napirendekhez az FB jegyzőkönyvet és jelentést mellékeljük.

FB Jelentés 2020.05.06.

PK-542 Éves beszámoló

4./ Egyebek

Amennyiben a közgyűlés a megjelentek száma miatt nem határozatképes, a Közgyűlést – ugyancsak a fenti határozat szerint – az Elnökség változatlan napirenddel, változatlan helyszínen, ugyanezen a napon, 10:30 órai kezdettel ismételten összehívja. Alapszabályunk szerint az ismételten összehívott Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Alapszabályunk V./22 pontja értelmében, kérjük, amennyiben a küldött személyében változás következett be, a mellékelt formanyomtatványon a törvényes képviselő jelölje ki azt a személyt, aki képviseli a tagszervezetet, postai úton vagy szkennelve szíveskedjenek szövetségünkhöz megküldeni!
2020. május 25-i levelünkben is tájékoztattuk tagjainkat a vészhelyzetre tekintettel hozott elnökségi határozathozatalról.

Megjelenésére feltétlenül számítok!