Címlap Sajtóarchívum Kitüntetettek 2011.
Kitüntetettek 2011. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Balla Zsófia
2011. december 20. kedd, 06:33

2011. december 14.-én Budapesten a Magyar Iparszövetség Székházában került sor a 2011. évi kitüntetések átadására.

Bács-Kiskun Megyéből Sitkei Béla (Sitkeiné és Fia Bt. Ügyvezetője, volt Szövetkezeti ügyvezető elnök) tevékenysége és életpályája elismeréseként a Magyar Iparszövetség, Alkotói Díj Kitüntetésében részesült.

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség elnökségének tagjaként, a kamara küldötteként, valamint több kunszentmiklósi közhasznú társaság, és alapítvány titkáraként, valamint FB elnökeként, újságíróként széles körű közéleti tevékenységet is folytatott, illetve folytat.

Herczeg Antal (Herczeg és Társa Kft. ügyvezető igazgatója, tulajdonosa) a Magyar Iparszövetség Emlékgyűrűje kitüntetésben részesült. Vállalkozásának belső építészeti, többszörös Nívó díjas munkái, külföldi szakmai kapcsolatok ápolásában végzett kiemelkedő szerepe, életpályája és közéleti tevékenysége alapján. (Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség alelnöke, Megyei Kamara elnökségének tagja, KTE Súlyemelő Klub elnöke stb.)

A Magyar Iparszövetség Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült:

- Tóth Tiborné, a Majsai Cipőipari Szövetkezet főkönyvelője, aki 30 éve végzi precíz munkáját és segíti az elnök asszony vezetői tevékenységét, így ebben a nehéz ágazatban jelenleg is 103 embernek adnak munkát.

- Flaisz József, a keceli VANEX Kft. ügyvezetője, tulajdonosa közel 40 évig dolgozott az előd ipari szövetkezetben és több mint 10 éve a Kft. ügyvezetője. Jelentős kutatás-fejlesztési pályázatot valósított meg.

- Sándor Tibor, a kecskeméti Fodrász Szövetkezet elnöke, 14 éves kora óta tanulóként kezdett el dolgozni a szövetkezetnél 43 évvel ezelőtt, és 2002 októbere óta elnökként irányítja a szövetkezet munkáját.

Módosítás dátuma: 2011. december 20. kedd, 06:36