Címlap Hírek Pályázatok Sajtóközlemény
template ."/tools.php");?>
PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Baksa Edit   
2015. július 08. szerda, 01:00

2015/06/26
Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség
SAJTÓKÖZLEMÉNY
A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0004 számú projektje a társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése c.  pályázati felhívás alapján 35 millió Ft Európai Uniós támogatásban részesült, amelyből eszközbeszerzéseket, képzéseket, rendezvényeket valósított meg.
A projekt keretein belül 74 munkavállaló, illetve tisztségviselő kapott arra lehetőséget, hogy részt vegyen a munkajoggal, német és angol nyelvvel, valamint együttműködési kompetenciafejlesztéssel kapcsolatos képzéseken. A rendezvények egy részének célja, az együttműködés, a hálózatosodás kialakítása, fejlesztése volt más szervezetekkel, melynek eredményeképpen a Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség együttműködési megállapodást kötött a Csongrád Megyei Iparszövetséggel, feladataik minél hatékonyabb ellátása érdekében.
A csoportos munkahelyi tájékoztatók, konferenciák, és egyéb információs rendezvényekből tagszervezeteik profitáltak, valamint 6 új tag lépett be a projekt időszak alatt a szövetségbe.

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség vállalkozások érdekeinek védelmét és képviseletét ellátó önálló jogi személyiséggel rendelkező társadalmi szervezet, amely tagjai számára széleskörű szolgáltatásokat nyújt.

A tanfolyamokat 2014 augusztus és 2015 február között, a rendezvényeket pedig 2014 június és 2015 május között részben Kecskeméten, részben tagjaiknál, valamint Szegeden tartották. A fejlesztéseknek köszönhetően a munkavállalók és munkáltatók számára egyaránt elősegítették a hatékonyabb munkavégzést, valamint olyan hasznos tudásra tettek szert, amely segíti mindennapi munkájukat.

További információ kérhető:

Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség
6000 Kecskemét, Katona J. tér 18.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2015. július 08. szerda, 07:11
 

Kiemelt partnereink

P.I.B.S.
A P.I.B.S. Kft által testreszabott portál segítségével a felhasználók könnyen felvihetik, módosíthatják a megjelentetni kívánt cikkeiket a megújult adminisztrációs felületen keresztül.