Címlap Hírek Előadások, Események Közgyűlés 2017.05.29
Közgyűlés 2017.05.29 PDF Nyomtatás E-mail
2016. február 08. hétfő, 01:00

A Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség Elnöksége 2017. május 29-én (hétfőn) 9.30 órai kezdettel összehívja közgyűlését, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A közgyűlés helye: Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség III. emeleti nagyterme,
Kecskemét, Katona J. tér 18.

Napirend:

1. Az Elnökség beszámolója /írásos tájékoztató mellékelve/
  2. Felügyelő Bizottság jelentése
  3. A 2015. évi egyszerűsített éves beszámoló és a 2016. évi terv megtárgyalása (írásos tájékoztató, 1-es, 2-es számú táblázat mellékelve)

Amennyiben a közgyűlés a megjelentek száma miatt nem határozatképes, a közgyűlést változatlan napirenddel, változatlan helyszínen, ugyanezen a napon, 10:00 órai kezdettel ismételten összehívom. Alapszabályunk szerint az ismételten összehívott közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Megjelenésére feltétlenül számítok!

Kecskemét, 2017. május 11.

Üdvözlettel: Pintye László

elnök

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 19:54

Legfrissebb cikkeink