Kötelezettségünknek eleget téve közzé tesszük a 2023.05.25-i közgyűlésen elfogadott 2022. évi egyszerűsített éves beszámolónkat és közhasznúsági mellékletet, és a 2023. évi egységes tagdíjrendszert amely a mellékletben olvasható.

Kötelezettségünknek eleget téve közzé tesszük a 2022.05.26-i közgyűlésen elfogadott 2021. évi egyszerűsített éves beszámolónkat és közhasznúsági mellékletet, és a 2022. évi egységes tagdíjrendszert amely a mellékletben olvasható.

Pintye László

Október 2-án a  Város Napja alkalmából rendezett gálán adták át a hagyományok szerint a legrangosabb városi díjakat, kitüntető címeket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban.

Emlékgyűrű kitüntetés Kovács Zoltán

2021. szeptember 21-én átadtuk a Magyar Iparszövetség Arany Emlékgyűrű kitüntetését Kovács Zoltánnak, az Ökonet Kft. ügyvezetőjének, aki személyes okok miatt nem tudta korábban átvenni a 2019-ben odaítélt díjat.

A kitüntetést Lukovszki János elnök, és Kaldenekker Sándor FB elnök adta át.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Kedves Tagunk!

Közeleg az időpont amikortól elérhetővé válnak a korábban már beharangozott, nagyon várt pályázati felhívások, amelyek már a 2021-27 közötti időszak uniós forrásait teszik pályázhatóvá.

A felhívásokra abban az esetben lehet eséllyel pályázni, amennyiben megfelelő pontszámot tud elérni a pályázó. Tagjainknak az előminősítésben tudunk segíteni, meg tudjuk mondani nagy biztonsággal, hogy mennyi pontot tud elérni az Ön cége az egyik, vagy másik pályázaton.
Bármely pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdés esetén, tanácsadással állunk tagjaink rendelkezésére!

Tagjaink számára mind az előminősítés, mind a tanácsadás díjmentes!

GINOP Plusz 121-21 összefoglaló megtekinthető itt.

GINOP Plusz-211-21 összefoglaló megtekinthető itt.